Gå til hovedindhold

Frederiksberg Svømmehal genåbner i sommeren 2024

Efter en periode med omfattende renoveringer ser vi frem til snart at byde jer velkommen tilbage. Den nøjagtige dato for genåbningen er endnu ikke fastlagt, men det sker før sommerferien 2024.

29. feb. 2024

Indhold

    De sidste forberedelser er i fuld gang - den store rutsjebane udenfor er nu på plads, og vi har med succes testet både vandkvaliteten og vores nye, avancerede vandbehandlingsanlæg.

    Frederiksberg Svømmehal er fra 1934 og er en af landets smukkeste og mest historiske svømmehaller. Under renovering har vi ikke kun løftet svømmehallen til nutidens højeste standarder indenfor miljø og sikkerhed, men vi har også gjort det med en dyb respekt for svømmehallens arkitektur og karakter

    Et særligt fokus har blandt andet været de smukke mosaikbilleder af Vilhelm Lundstrøm, der er skabt mellem 1933 og 1937. Disse værker er blevet nænsomt renset og fremstår nu levende og klare i deres originale farver. Mosaikkerne har en imponerende højde på fem meter og er anerkendt som hovedværker inden for nyere dansk monumentalkunst.

    Den præcise åbningsdato er endnu ikke fastlagt, men det vil ske før sommerferien 2024.