SvømmehalSvømmehal

Svømmehal

Motion, leg og hygge

I Frederiksberg Svømmehal kan du både få pulsen op i svømmebassinet og slappe af i det varme vand i soppebassinet eller varmtvandsbassinet. De små kan slippe legen løs i legebassinet, Familiehallen og få et sug i maven i rutsjebanen eller på vipperne.
Og de mindste? De kan få en sjov og tryg oplevelse i babybassinet.

Skal du helt ned i tempo, kan du forkæle dig selv med en afslappende wellness-oplevelse i Kurbadet.

Klik dig rundt i menuen og få mere information om alt det, du kan i Frederiksberg Svømmehal, som er en af både Frederiksberg og Københavns mest populære svømmehaller og kurbade.

I videoen her får du en kort introduktion på halvanden minut til de mange tilbud i Frederiksberg Svømmehal.

Vi glæder os til at byde dig indenfor til både sundhed og velvære.

Svømmebassin (25 m)

​​​​​​Din sundhed er vigtig, så derfor er der altid mulighed for at motionere i Frederiksberg Svømmehal. Her sørger vi som udgangspunkt for at dele banerne op.

I 1943 blev det i Frederiksberg Svømmehal til en verdensrekord for de danske svømmepiger: 4 x 100 meter crawl i tiden 4 minutter og 5,7 sekunder.

*
I hverdagene fra 8.10 til 13.45 er 2 baner optaget til skolesvømning.

Det varme soppebassin (34 grader)

Ved siden af det store svømmebassin (25 meter) kan du nyde det varme soppebassin. Bassinet er 0,5 meter dybt, og alle er velkomne. Du kan slappe af efter svømmeturen, eller lad de mindste hygge sig med plask og leg i vandet.

I den ene side af soppebassinet er der et lille område med jacuzzi-lignende bobler i vandet. Læn dig ind over boblerne og nyd massageeffekten.

Familiehallen (0 - 12 år i selskab med en voksen)

Leder du efter en sjov aktivitet til dine børn? Slip badeglæden løs i weekender og skoleferier. Familiehallen er for børn fra 0 – 12 år, som altid skal være i selskab med en voksen. 

Bassinet er 16,7 meter langt og er 6,5 meter bredt, og du finder det i samme side af svømmehallen som rutsjebanen. Vanddybde er 0,73 meter på det laveste sted og 2,75 meter, hvor bassinet er dybest. Vandtemperaturen er 30 grader, så I kan holde varmen.

Legebassinet (28 grader)

Du finder legebassinet for enden af det store svømmebassin (25 m) i den store hal. Alle er velkomne til at bruge bassinet, men det er særligt til de mindste, som her har mulighed for at lege med de legeting, der ligger ved siden af bassinet.

Bassinet er 12 meter bredt, og det har en dybde der spænder fra 0,9 meter til 1,25 meter. Vandet er 28 grader varmt.

Rutsjebane og vipper

Rutsjebanen
Vores 105-meter lange vandrutsjebane med "det sorte hul" giver virkelig et sus i maven. Den starter ovenpå svømmehallen og slutter inde i hallen, hvor man lander i et minibassin.

Når din rutsjetur er færdig, kan du med det samme se din tid på en tavle for enden af rutsjebanen – og du kan også se banens rekord, som du er velkommen til at slå.

Vipper
Plask! Vi har hele 4 vipper og et af de få udspringstårne på Frederiksberg og i København med en højde på hele 5 meter. 

Her får du overblikket over vores vipper:

  • 2 x enmetervipper
  • 2 x tremetervipper 
  • 1 x femmetertårn

Hver fredag er det vippedag fra kl. 16.00 til kl. 19.00.

Vi åbner 1 vippe af gangen af hensyn til sikkerheden. De resterende ugedage åbner vi kun vipperne hvis det forespørges, og der er plads i bassinet.