NyhederVigtig information vedrørende aktiviteter til og med 10. maj

Vigtig information vedrørende aktiviteter til og med 10. maj

07. april 2020
Nyhed

Kære bruger af Frederiksberg Svømmehal

Torsdag den 12. marts 2020 blev en meget usædvanlig dag i Danmark. Regeringen og sundhedsstyrelsen kom med nye retningslinjer for bekæmpelse og håndtering af Coronavirus / COVID-19.

Efter regeringens udspil den 6. april vil Frederiksberg Svømmehal fortsat være lukket - foreløbig til og med 10. maj 2020.

Med henblik på, at svømmehallen lukker for renovering med sidste åbningsdag den 29. maj, opstår tanken hurtigt hos mange, om svømmehallen vil nå at åbne op inden renoveringen. Der arbejdes på højt tryk i Frederiksberg Kommune for at finde en løsning, der er bedst mulig for svømmehallens brugere. Vi venter tilbage med information, så snart vi ved noget.

Holdsvømning
Vi får flere henvendelser omkring muligheden for at få penge tilbage for holdsvømning. Vi har stor forståelse for jeres bekymring og vil kontakte jer, så snart vi ved mere.

Barselshold
Vi får flere henvendelser omkring muligheden for at få penge tilbage for barselshold. Vi har stor forståelse for jeres bekymring og vil kontakte jer, så snart vi ved mere.
 

Klippekort (der udløber før 29. maj)
Vi vil forlænge dit klippekort til 29. maj 2020. Såfremt vi ikke får åbnet igen inden denne dato, vil vi udbetale dit klippekort.

Månedskort
Hvis det vil blive muligt, vil vi forlænge dit månedskort frem mod vores lukning 29. maj 2020. Hvis dette ikke kan lade sige gøre, vil der ske en delvis udbetaling af månedskortet.

Gavekort
Vi vil forlænge dit gavekort til 29. maj 2020. Såfremt vi ikke får åbnet igen inden denne dato, kan du få udbetalt dit gavekort.

Penge til gode i bookingsystemet
Har du penge til gode fra aflyste aktiviteter i bookingsystemet og ønsker at få dem udbetalt, så skriv til vores mail svomrefundering@frederiksberg.dk.  Vi vil i den nærmeste tid sørge for, at du får pengene retur

Hvis du har booket en aktivitet fra 12. marts til og med 13. april, via vores bookingside, vil dine penge være tilgængelig på din online bookingkonto på vores bookingside.

Hvis din aktivitet er inden for ovenstående periode, vil der ikke blive fratrukket det sædvanlige administrationsgebyr.

Svømmehallens andre tilbud i huset
Kontakt venligst den enkelte forretning ved spørgsmål omkring åbningstider mm. Dette gælder Massagetid, Fitness World, Damefrisør, Herrefrisør, Coffea Coffee, Klinik for fodterapi, Café Delfinen, Salsa Brava.

Pas på jer selv og hinanden

Nyheden blev udgivet Tirsdag 7. april, 2020