SvømmehalHoldsvømning (1-5 år)

Holdsvømning (1 - 5 år)

Læring gennem leg er i centrum til Holdsvømning – det skal være sjovt at lære at svømme.

Når dit barn er blevet tryg ved vandet, introducerer vi stille og roligt temposvømning. Og vi tilpasser altid undervisningen til børnenes alder.

Holdsvømningen foregår i det varme vand i babybassinet (34 grader), og du er med den lille i vandet til undervisningen, der ligger en gang om ugen og tager 25 minutter. Derudover tilbyder vi hajhold (4 til og med 5 år) i Familiehallen. I Familiehallen er vandtemperaturen 30 grader. 

Vi tilbyder undervisning til børn mellem 1 til og med 5 år. Når dit barn fylder 6 år henviser vi til Frederiksberg Svømmeskole, som underviser i svømning i Frederiksberg Svømmehal.

4 forskellige hold
Du kan tilmelde dig og dit barn til et af 4 forskellige typer hold, som alle løber over 17 uger.

 • Rokkerne (1 - 2 år)
 • Landkrabberne (2 - 3 år)
 • Søløverne (3 - 4 år)
 • Hajerne (4 til og med 5 år)

Hvis dit barn er 0 - 1 år, så kan du tilmelde dig og dit barn til babysvømning på barselhold. 

Næste tilmelding .....
I december 2019 vil vi åbne op for tilmelding til den næste sæson som starter i januar 2020.

Pris: 1385kr. for én voksen og ét barn.

Tilmelding

Du tilmelder dit barn til holdsvømning på vores bookingside. Her skal du være opmærksom på, at du skal tilmelde dit barn til den aldersgruppe, der passer til barnet, når holdet begynder - det er vigtigt af hensyn til dit barn, da det sikrer, at sværhedsgraden af undervisningen passer. 

Jeres adgangskort får I udleveret i billetkontoret på første undervisningsdag.

Der skal være minimum 5 deltagere for at oprette et hold. Ellers vil I, så vidt det er muligt, blive tilbudt anden plads.

Tilmeldingen på hold er bindende og betalingen refunderes ikke.

Normalvis, så er du sikret en plads på et hold den efterfølgende sæson, men på grund af, at svømmehallen skal renoveres til maj 2020, så arbejder vi i øjeblikket på at løse dette. 

6 gode råd til, hvordan du tilmelder dig og dit barn

Da der er rigtig mange, der forsøger at tilmelde sig barselsholdene, har vi her et par gode råd, der er gode at kende, når du skal tilmelde dig og den lille.

 1. Sørg for at sidde ved en computer, der har en god internetforbindelse, så der ikke er udfald i dit internet, når du sidder og skal tilmelde dig. Er der udfald i din internetforbindelse, kan du risikere at skulle begynde forfra med din booking.
   
 2. Du skal tilmelde dig og den lille på en computer, da du ikke kan tilmelde jer til hold på mobiltelefoner.
   
 3. Du skal oprette dit barn som bruger for at tilmelde jer til et barselshold – det er via dit barns brugerprofil, du tilmelder jer begge til barselsholdet. Et rigtig godt råd er at oprette dit barn som bruger inden tilmeldingen åbner, så du er klar til at booke, så snart vi frigiver pladserne. Du opretter dit barn under ”NY BRUGER”. Gå til bookingsiden.
   
 4. Hvis du på tilmeldingsdagen har logget på vores bookingside inden kl. 00.00, så husk at opdatere bookingsiden løbende ved f.eks. at trykke F5.
   
 5. Du kan betale for tilmeldingen med Visa/Dankort eller MasterCard – så sørg for at have et af kortene klar, inden tilmeldingen åbner.
   
 6. Hvis du efter tilmeldingen venter en mail fra os, så husk at tjekke din mappe med uønsket post/spam, da vi af og til oplever, vores mails havner dér.

Når I er tilmeldt, kan du altid se jeres undervisningsdage under dit barns brugerprofil i bookingsystemet. 

Som udgangspunkt har I den samme instruktør alle ugerne, men der kan opstå situationer – f.eks. i forbindelse med sygdom – hvor I kan få en anden instruktør.

Ventelister

Hvis det hold, du ønsker, er optaget, får du via bookingsystemet tilbudt at stå på venteliste. Hvis du ikke får dette tilbud, skyldes det, at også pladserne på ventelisten er optaget.

Er du kommet på venteliste, er denne kun gældende de første 5 undervisningsgange – herefter tages der ikke nye svømmere ind på holdene. Vi sender en mail til dig, hvis du får en plads via ventelisten – husk at tjekke din mappe med uønsket post/spam i din mail.

Er du i tvivl om noget, så skriv til os: frederiksbergsvoemmehal@frederiksberg.dk