SvømmehalHoldsvømning (1-5 år)

Holdsvømning (1 - 5 år)

Vigtig info vedrørende barsel og holdsvømning

Vi gør hver dag vores bedste for at levere et højt kvalitets- og serviceniveau for alle vores badegæster i svømmehallen - det gælder også for barsel og holdsvømning. Det vigtigste for os er, at dit barn og dig sammen skal have en tryg og god oplevelse, når I vælger at komme hos os.

Renovering
Svømmehallen står over for en omfattende renovering af de tekniske anlæg. Det betyder at svømmehallen lukker den 29. maj 2020. I forbindelse med nedlukningen har vi været nødsaget til at foretage en række tiltag for dels at gøre klar til en større renoveringsproces, men også for at kunne navigere i en situation, hvor vi forventeligt bliver færre og færre medarbejdere i svømmehallen desto nærmere vi kommer på lukningen af svømmehallen.

Hvad betyder det for barsel og holdsvømning?
For 8 ugers barsel og holdsvømning betyder det, at hvis et hold lukkes før 7. undervisningsgang, vil vi refundere de resterende gange. Til gengæld vil vi gerne være på forkant og yde den gode service, som vi normalt er kendt for. Det gør vi ved at indsætte 4 klip på jeres brugerprofil, når I tilmelder jer barsel eller holdsvømning.

Disse 4 klip vil, i forbindelse med opstart af barsel og holdsvømning, være tilgængelig på jeres brugerprofil uanset om der kommer aflysninger. De 4 klip er samtidig erstatning for eventuel lukning af holdet 7. og/eller 8. gang.

Hvad kan vi bruge de 4 klip til?
Et klip kan bruges til at booke en svømmetur i babybassinet eller til 1 voksen/1 barn i svømmehallen, alt efter alderen på den lille svømmer.

Hvornår skal de 4 klip være brugt?
Klippene skal være brugt inden den 29. maj 2020.

Når dit barn er blevet tryg ved vandet, introducerer vi stille og roligt temposvømning. Og vi tilpasser altid undervisningen til børnenes alder. Holdsvømningen foregår i det varme vand i babybassinet (34 grader), og du er med den lille i vandet til undervisningen, der ligger en gang om ugen og tager 25 minutter. Derudover tilbyder vi 8 ugers holdsvømning (fra 4 op til 6 år) i Familiehallen. I Familiehallen er vandtemperaturen 30 grader. 

4 forskellige hold
Du kan tilmelde dig og dit barn til et af 4 forskellige typer hold, som alle løber over 8 uger.

 • 8 uger: 1-2 år
 • 8 uger: 2-3 år
 • 8 uger: 3-4 år
 • 8 uger: 4 op til 6 år

Hvis dit barn er 0 - 1 år, så kan du tilmelde dig og dit barn til babysvømning på barselhold
Når dit barn fylder 6 år henviser vi til Frederiksberg Svømmeskole, som underviser i svømning i Frederiksberg Svømmehal.

Næste tilmelding: Natten mellem 28. og 29. februar 2020 kl. 00.00 med opstart i uge 12/2020.

Tilmelding

Pris for holdsvømning i 8 uger (én gang ugentligt): 861 kr. 

Du tilmelder dit barn til holdsvømning på vores bookingside https://frbsvoem.halbooking.dk

 • Her skal du være opmærksom på, at du skal tilmelde dit barn til den aldersgruppe, der passer til barnet, når holdet begynder - det er vigtigt af hensyn til dit barn, da det sikrer, at sværhedsgraden af undervisningen passer.
 • Jeres adgangskort får I udleveret i billetkontoret på første undervisningsdag.
 • Der skal være minimum 5 deltagere for at oprette et hold. Ellers vil I, så vidt det er muligt, blive tilbudt anden plads.

6 gode råd til, hvordan du tilmelder dig og dit barn

Da der er rigtig mange, der forsøger at tilmelde sig holdsvømning, har vi her et par gode råd, der er gode at kende, når du skal tilmelde dig og den lille.

 1. Sørg for at sidde ved en computer, der har en god internetforbindelse, så der ikke er udfald i dit internet, når du sidder og skal tilmelde dig. Er der udfald i din internetforbindelse, kan du risikere at skulle begynde forfra med din booking.
   
 2. Du skal tilmelde dig og den lille på en computer, da du ikke kan tilmelde jer til hold på mobiltelefoner.
   
 3. Du skal oprette dit barn som bruger for at tilmelde jer til et hold – det er via dit barns brugerprofil, du tilmelder jer begge til holdet. Et rigtig godt råd er at oprette dit barn som bruger inden tilmeldingen åbner, så du er klar til at booke, så snart vi frigiver pladserne. Du opretter dit barn under ”NY BRUGER”. Gå til bookingsiden.
   
 4. Hvis du på tilmeldingsdagen har logget på vores bookingside inden kl. 00.00, så husk at opdatere bookingsiden løbende ved f.eks. at trykke F5.
   
 5. Du kan betale for tilmeldingen med Visa/Dankort eller MasterCard – så sørg for at have et af kortene klar, inden tilmeldingen åbner.
   
 6. Hvis du efter tilmeldingen venter en mail fra os, så husk at tjekke din mappe med uønsket post/spam, da vi af og til oplever, vores mails havner dér.

Når I er tilmeldt, kan du altid se jeres undervisningsdage under dit barns brugerprofil i bookingsystemet. 

Der vil være skiftende instruktører på holdene, men vores korps af uddannede instruktører er altid klar til at undervise jer. 

Ventelister

Hvis det hold, du ønsker, er optaget, får du via bookingsystemet tilbudt at stå på venteliste. Hvis du ikke får dette tilbud, skyldes det, at også pladserne på ventelisten er optaget.

Er du kommet på venteliste, er denne kun gældende de første 3 undervisningsgange – herefter tages der ikke nye svømmere ind på holdene. Vi sender en mail til dig, hvis du får en plads via ventelisten – husk at tjekke din mappe med uønsket post/spam i din mail.

Er du i tvivl om noget, så skriv til os: babysvom@frederiksberg.dk