SvømmehalAlm. omklædning

Alm. omklædning

Når du køber en almindelig billet til svømmehallen, klæder du om i vores almindelige omklædningsrum på 1. sal.

I dameomklædningsrummet er der sauna, og i herreomklædningsrummet er der dampbad, som du kan nyde før og efter din svømmetur.

Husk at medbring 20kroner eller en polet til omklædningsskabet. Vi sælger polletter i billetkontoret, hvis du har glemt.

Find omklædningsrummene
Dameomklædningen ligger i højre side af bygningen, og herrernes ligger i venstre side – begge på 1. sal. Når du kommer ind ad hovedindgangen til svømmehallen, skal du dreje til venstre og gå op ad trapperne – her finder du herreomklædningen. Kvindeomklædningen finder du ved at dreje til højre, når du kommer ind ad hovedindgangen, og gå op ad trapperne til første sal.

Vask dig grundigt
Følg vores regler om hygiejne ved at vaske dig grundt og skylle dit hår. Så kan vi nemlig bruge mindre klor, og det betyder sundere badevand til dig og alle vores andre badegæster. Kvinder skal også tage deres makeup af, da det drysser af i vandet – også selvom du ikke har hovedet under vand.

Lån et lændeklæde
Hvis du ikke kan lide at stå nøgen under bruseren, kan du altid låne et nyvasket lændeklæde af os. Du finder dem i begge omklædningsrum. For mænd dækker de af rundt om lænden, og kvinder kan låne et lidt større, der også dækker brystet. Du kan også købe et lændeklæde i vores billetkontor.

Må jeg tage et barn af det andet køn med ind i omklædningsrummet?
Vi bliver tit spurgt, om det er okay at tage en dreng med ind i dameomklædningen – og omvendt, om det er muligt at tage en pige med ind i herreomklædningen. Det er tilladt til og med barnet er 7 år gammelt.

  • Børn der er fyldt 8 år har ikke adgang til omklædningsrum for modsatte køn
  • Børn under 8 år har kun adgang til svømmehallen med en voksen som er fyldt 15 år