Holdsvømning (1-5 år)

Læring gennem leg er i centrum til Holdsvømning – det skal være sjovt at lære at svømme. Når dit barn er blevet tryg ved vandet, introducerer vi i et stille og roligt temposvømningen. Og vi tilpasser altid undervisningen til børnenes alder.


Holdsvømningen foregår i det varme vand i babybassinet, og du er med den lille i vandet til undervisningen, der ligger en gang om ugen og tager 25 minutter.
Derudover tilbyder vi hajhold (4 til og med 5 år) i familiehallen.
I familiehallen er vandtemperaturen 30 grader.


Vi tilbyder undervisning til børn mellem 1 til og med 5 år. Når dit barn fylder 6 år henviser vi til Frederiksberg Svømmeskole, som underviser i svømning i Frederiksberg Svømmehal.


4 forskellige hold

Du kan tilmelde dig og dit barn til et af de følgende 4 hold, som alle løber over 17 uger:


- Rokkerne (1-2 år)

- Landkrabberne (2-3 år)

- Søløverne (3-4 år)

- Hajerne (4 til og med 5 år).


Se gældende pris her.
Er dit barn 0-1 år kan du tilmelde jer babysvømning på barselshold.


Tilmelding


Du kan tilmelde dit barn til Holdsvømning på vores bookingside to gange om året – med holdstart i januar og august måned.


Næste holdstart er i uge 34 (august måned 2019). 

Tilmeldingsdatoen er natten mellem den 3. og 4. august 2019 kl. 00.00 
Senest midt juni vil du kunne se ledige pladser i bookingsystemet.

Tilmeldingen er bindende og betalingen refunderes ikke.


Gå til vores bookingside.


Når du først har tilmeldt dit barn til holdsvømning, er I sikret en plads på et hold den efterfølgende sæson, hvis I ønsker det. Har du gået til babysvømning på barselshold er dit barn ikke sikret en plads på et hold for de 1-2-årige. Så skal du tilmelde dit barn, når pladserne bliver sat til salg.


Vær opmærksom på, at du skal tilmelde dit barn den aldersgruppe, der passer til barnet, når holdet begynder – det er vigtigt af hensyn dit barn, da det sikrer, at sværhedsgraden af undervisningen passer til det.


Jeres adgangskort får I udleveret i billetkontoret på første undervisningsdag.


6 gode råd til, hvordan du tilmelder dit barn


Da der er rigtig mange, der forsøger at tilmelde deres børn til Holdsvømning, har vi her et par gode råd, der er gode at kende, når du skal tilmelde dit barn.


1) Sørg for at sidde ved en computer, der har en god internetforbindelse, så der ikke er udfald i dit internet, når du sidder og skal tilmelde dig. Er der udfald i din internetforbindelse, kan du risikere at skulle begynde forfra med din booking.

2) Du skal tilmelde dig og den lille på en computer, da du ikke kan tilmelde jer til hold på mobiltelefoner.

3) Du skal oprette dit barn som bruger for at tilmelde det til Holdsvømning – det er via dit barns brugerprofil, du tilmelder jer begge til et hold. Et rigtig godt råd er at oprette dit barn som bruger inden tilmeldingen åbner, så du er klar til at booke, så snart vi frigiver pladserne. Du opretter dit barn under ”NY BRUGER”. Gå til bookingsiden.

4) Hvis du på tilmeldingsdagen har logget på vores bookingside inden kl. 00.00, så husk at opdatere bookingsiden løbende ved f.eks. at trykke F5.

5) Du kan betale for tilmeldingen med Visa/Dankort eller MasterCard – så sørg for at have et af kortene klar, inden tilmeldingen åbner.

6) Hvis du efter tilmeldingen venter en mail fra os, så husk at tjekke din mappe med uønsket post/spam, da vi af og til oplever, vores mails havner dér.

Når I er tilmeldt, kan du altid se jeres undervisningsdage under dit barns brugerprofil i bookingsystemet. 


Har et hold ikke min. 5 deltagere, bliver det ikke oprettet – i det tilfælde vil vi så vidt muligt tilbyde dit barn en plads på et andet hold.


Som udgangspunkt har I den samme instruktør alle ugerne, men der kan opstå situationer – f.eks. i forbindelse med sygdom – hvor I kan få en anden instruktør.


Ventelister


Hvis det hold, du ønsker, er optaget, får du via bookingsystemet tilbudt at stå på venteliste. Hvis du ikke får dette tilbud, skyldes det, at også ventelistepladserne er optaget.


Er du kommet på venteliste, er denne kun gældende de første 5 undervisningsgange – herefter tages der ikke nye svømmere ind på holdene. Vi sender en mail til dig, hvis du får en plads via ventelisten – husk at tjekke din mappe med uønsket post/spam i din mail.


Er du i tvivl om noget, så kontakt os endelig på babysvom@frederiksberg.dk