Babysvømning på barselshold

Babysvømning er en sjov og hyggelig aktivitet for både dig og dit barn. På et barselshold er I sammen i det varme vand i babybassinet 1 gang om ugen i en ½ time, og en instruktør guider jer gennem små lege og øvelser, der stimulerer dit barns udvikling. Der er 8 børn og 8 voksne på et barselshold.


Vi tilbyder 2 forskellige slags barselshold, som begge ligger i dagtimerne:


- Hold på 8 uger
- Hold på 17 uger


Vores instruktører er uddannet til at undervise i babysvømning, og de sørger for, at oplevelsen i vandet bliver tryg og med masser af sjov og smil.

 

Her på siden kan du:

- Få mere at vide om de 2 forskellige holdtyper
- Se, hvornår vi åbner for tilmelding på hjemmesiden
- Få 6 gode råd til, hvordan du tilmelder dig og dit barn online
- Se vores FAQ med de oftest stillede spørgsmål


Var det noget andet, du ledte efter?

Vil du booke plads på et barselshold? Gå til bookingsiden.

Vil du booke en enkelt tid på en ½ time til babysvømning? Book en enkelttid eller få mere at vide om babysvømning på egen hånd.

 

Om de 2 forskellige slags hold – og datoer for tilmelding

Vi arbejder i øjeblikket med en mulig ændring af aldersdelingen på barselsholdene. Det vil derfor ikke være muligt, at se holdfordeling, dage og tider før midt juli 2019.
I den følgende tekst får du mere at vide om de to forskellige slags hold - først holdene på 8 uger, og så holdene på 17 uger.


- Barselshold på 8 uger:

Holdene på 8 uger er inddelt i to aldersgrupper:


- Hold for babyer på 2-6 måneder

- Hold for babyer på 7-12 måneder

 

Denne holdtype har opstart 4 gange om året med opstart i januar, marts, august og oktober. Se gældende pris for 8 ugers barselshold.

 


Næste holdstart er i uge 34 (august måned 2019). 
Tilmeldingsdatoen er natten mellem den 3. og 4. august 2019 kl. 00.00  

 

 

Tilmelding foregår online:
Du tilmelder dig et hold ved at booke og betale online.


Gå til bookingsiden (holdene på 8 uger kalder vi ”Barsel KORT” på bookingsiden – så det er det navn, du skal kigge efter). Få gode råd til tilmeldingen længere nede på siden.

Vær opmærksom på, at du skal tilmelde dit barn den aldersgruppe, der passer, når holdet begynder – det er vigtigt af hensyn til dit barn og undervisningen, at du vælger det rigtige hold.

Tilmeldingen på barselshold er bindende og betalingen refunderes ikke.

Ønsker du at fortsætte på et barselshold efter de 8 uger, er du altid velkommen til at tilmelde dig igen. Husk, at du også altid kan tilmelde dig enkelttider, hvor du er i vandet med dit barn en ½ time. Vil du og dit barn fortsætte til svømning, efter dit barn fylder 1 år, kan du tilmelde dit barn til Holdsvømning, der også foregår i babybassinet, og hvor du også er med. Få mere at vide om Holdsvømning.

 

Har et hold ikke min. 5 deltagere, bliver det ikke oprettet. Så vidt det er muligt, vil I blive tilbudt anden plads.

 

- Barselshold på 17 uger:

Dit barn skal være mindst 2 måneder ved holdstart og må højest være 12 måneder ved holdafslutningen.

Denne holdtype har opstart 2 gange om året, henholdsvist i januar og august. Se gældende pris for 17 ugers barselshold.

Datoen for tilmelding og opstart er:

Næste holdstart er i uge 34 (august måned 2019). 
Tilmeldingsdatoen er natten mellem den 3. og 4. august 2019 kl. 00.00  

Tilmelding foregår online:


Du tilmelder dig et hold ved at booke og betale online.


Gå til bookingsiden (holdene på 17 uger kalder vi ”Barsel LANG” på bookingsiden – så det er det navn, du skal kigge efter). Få gode råd til tilmeldingen længere nede på siden.

Vær opmærksom på, at du skal tilmelde dit barn den aldersgruppe der passer når holdet starter op. Af hensyn til undervisningen og dit barn er det derfor vigtigt, at du vælger det rigtige hold.

Tilmeldingen på barselshold er bindende og betalingen refunderes ikke.

Ønsker du at fortsætte på et barselshold efter de 17 uger, er du altid velkommen til at tilmelde dig igen. Husk, at du også altid kan tilmelde dig enkelttider, hvor du er i vandet med dit barn en ½ time. Vil du og dit barn fortsætte til svømning, efter dit barn fylder 1 år, kan du tilmelde dit barn til Holdsvømning, der også foregår i babybassinet, og hvor du også er med. Få mere at vide om Holdsvømning.

Har et hold ikke min. 5 deltagere, bliver det ikke oprettet. Så vidt det er muligt, vil I blive tilbudt anden plads.

 

6 gode råd til, hvordan du tilmelder dig og dit barn


Da der er rigtig mange, der forsøger at tilmelde sig barselsholdene, har vi her et par gode råd, der er gode at kende, når du skal tilmelde dig og den lille.


1) Sørg for at sidde ved en computer, der har en god internetforbindelse, så der ikke er udfald i dit internet, når du sidder og skal tilmelde dig. Er der udfald i din internetforbindelse, kan du risikere at skulle begynde forfra med din booking.

2) Du skal tilmelde dig og den lille på en computer, da du ikke kan tilmelde jer til hold på mobiltelefoner.

3) Du skal oprette dit barn som bruger for at tilmelde jer til et barselshold – det er via dit barns brugerprofil, du tilmelder jer begge til barselsholdet. Et rigtig godt råd er at oprette dit barn som bruger inden tilmeldingen åbner, så du er klar til at booke, så snart vi frigiver pladserne. Du opretter dit barn under ”NY BRUGER”. Gå til bookingsiden.

4) Hvis du på tilmeldingsdagen har logget på vores bookingside inden kl. 00.00, så husk at opdatere bookingsiden løbende ved f.eks. at trykke F5.

5) Du kan betale for tilmeldingen med Visa/Dankort eller MasterCard – så sørg for at have et af kortene klar, inden tilmeldingen åbner.

6) Hvis du efter tilmeldingen venter en mail fra os, så husk at tjekke din mappe med uønsket post/spam, da vi af og til oplever, vores mails havner dér.


Når I er tilmeldt, kan du altid se jeres undervisningsdage under dit barns brugerprofil i bookingsystemet. 

Ventelister


Hvis det hold, du ønsker, er optaget, får du via bookingsystemet tilbudt at stå på venteliste. Hvis du ikke får dette tilbud, skyldes det, at også ventelistepladserne er optaget.


Er du kommet på venteliste, er denne kun gældende de første 3 undervisningsgange for holdene på 8 uger og de første 5 undervisningsgange for holdene på 17 uger – herefter tages der ikke nye svømmere ind på holdene. Vi sender en mail til dig, hvis du får en plads via ventelisten – husk at tjekke din mappe med uønsket post/spam i din mail.


Er du i tvivl om noget, så kontakt os endelig på babysvom@frederiksberg.dk

 

3 tips til en bedre oplevelse


- Tag 20 kr. med, eller køb en polet til 10 kr. i billetkontoret, så du kan låse dit tøj inde et skab (poletten kan du bruge igen og igen)

- Tag både svømmeble og babybadebukser med (begge dele kan også købes i vores billetkontor)

- Sørg for, at dit barn er udhvilet og mæt, inden I går i bassinet. Så får både du og den lille en bedre oplevelse.

 

FAQ


Her har vi samlet de spørgsmål, vi oftest får til babysvømning på barselshold.

 

Hvad laver man på et barselshold?


På et barselshold leder den erfarne instruktør jer igennem en række øvelser. Bl.a. følgende øvelser:


- Tilvænningsøvelser

- Tryghedsøvelser

- Sanglege

- Balanceøvelser

- Dykkeøvelser

 

Hvad er babysvømning godt for?


Babysvømning er især godt for dit barns motorik – og en god motorik er bl.a. med til at give bedre balance og styrke både indlæringsevne og sociale kompetencer.

 

Må jeg tage en ekstra voksen med i babybassinet?


Nej, det er desværre ikke muligt, da alle barselsholdene er fyldt op, og der derfor ikke er plads til flere i bassinet. Men det er altid muligt for din gæst at kigge med fra bassinkanten. I skal blot købe en almindelig svømmebillet. Se prisen på en almindelig svømmebillet.

 

Har vi den samme instruktør gennem alle ugerne?


Som udgangspunkt har I den samme instruktør, men der kan opstå situationer – f.eks. i forbindelse med sygdom – hvor I kan få en anden instruktør.

 

Hvad skal den lille have på i vandet?


Så længe den lille ikke er renlig, skal han/hun have både svømmeble og babybukser på i vandet. Når dit barn er renligt er babybadebukser nok. Du kan købe begge i billetkontoret.

 

Hvordan gør jeg, når jeg kommer til svømmehallen, første gang jeg skal på barselshold?


Når du ankommer til svømmehallen, skal du gå hen til billetkontoret – så får du dit adgangskort udleveret.
Adgangskortet bruger du til at komme ind i omklædningsrummet på 1. sal og til at komme ud igen efter jeres besøg. Du skal gå igennem trædøren og ikke billetmøllen oppe ved omklædningen.

 

Hvor kan jeg stille barnevognen?


Til højre for vores billetkontor har vi et stort rum, hvor du kan stille barnevognen – dog på eget ansvar.

 

Hvor klæder vi om?


For at gøre din oplevelse med den lille så god som muligt klæder I om og vasker jer to forskellige steder. Du tager den lille med ind i omklædningsrummet på 1. sal – dameomklædningen ligger til højre for billetkontoret, og herreomklædningen ligger til venstre for billetkontoret.


I omklædningsrummet klæder du selv om og går i bad – den lille har du med i en af klapvognene, som står i omklædningsrummet. Husk at vaske dig grundigt og skylle dit hår – alle urenheder kommer til at ligge i vandet, hvor de små svømmer (derfor skal du også tage din makeup af).


Herefter gør du dit barn svømmeklar henne ved siden af babybassinet, hvor vi har et dejligt stort puslerum, hvor du kan vaske den lille og gøre ham/hende klar til at komme i bassinet.

 

Hvor kan mit barn spise – og hvor kan jeg amme?


Vi ved, at den lille tit er meget sulten efter svømmeturen. Derfor er der en mikroovn i omklædningsrummene, og ved området ved mikroovnen kan I sidde, når dit barn skal spise. Ved rummet med mikroovnen i kvindeomklædningsrummet er der også mulighed for at amme i fred og ro.

 
Det er ikke alle steder I svømmehallen, I kan sidde og spise – spørg derfor endelig en medarbejder, hvis du er i tvivl.

 

Hvor er der puslerum?


Inde ved babybassinet er der et dejligt stort puslerum – det er også her, du bader og klæder den lille om før og efter babysvømningen.

 

Kan vi gå på hold sammen, efter den lille er fyldt 1 år?


Ja, så kan I gå til Holdsvømning sammen. Holdsvømning foregår også i babybassinet, og du er med den lille i bassinet, hvor han/hun gennem leg stille og roligt bliver mere og mere fortrolig med vandet. I kan gå til svømning sammen til dit barn er 5 år.


Få mere at vide om Holdsvømning.

 

Har du spørgsmål til babysvømning, er du altid velkommen til at kontakte os på babysvom@frederiksberg.dk