Alm. omklædning

Når du køber en almindelig billet til svømmehallen, klæder du om i vores omklædningsrum på 1. sal.


Husk 20 kr. til skabene, så du kan låse dit tøj inde – du får den igen, når du åbner skabet. Du kan også købe en polet i billetkontoret til 10 kr., som du kan bruge igen og igen.


I dameomklædningsrummet er der sauna, og i herreomklædningsrummet er der dampbad, som du kan nyde før og efter din svømmetur.


Her finder du omklædningsrummene

Dameomklædningen ligger i højre side af bygningen, og herrernes ligger i venstre side – begge på 1. sal. Når du kommer ind ad hovedindgangen til svømmehallen, skal du dreje til venstre og gå op ad trapperne – her finder du herreomklædningen. Kvindeomklædningen finder du ved at dreje til højre, når du kommer ind ad hovedindgangen, og gå op ad trapperne til første sal.


For din sundheds skyld: Husk at vaske dig grundigt, inden du går ind i svømmehallen

Husk at vaske dig grundigt (uden badetøj) og skylle dit hår, inden du svømmer. Så kan vi nemlig bruge mindre klor, og det betyder sundere badevand til dig og alle vores andre gæster. Kvinder skal også tage deres makeup af, da det drysser af i vandet – også selvom du ikke har hovedet under vand.


Hvis du ikke kan lide at stå nøgen under bruseren, kan du altid låne et nyvasket lændeklæde af os. Du finder dem i begge omklædningsrum. For mænd dækker de af rundt om lænden, og kvinder kan låne et lidt større, der også dækker brystet. Du kan også købe et lændeklæde i vores billetkontor.


Må jeg tage et barn af det andet køn med ind i omklædningsrummet?

Vi bliver tit spurgt, om man f.eks. må tage en dreng med ind i dameomklædningen – og omvendt, om man må tage en pige med ind i herreomklædningen. Det må man godt til og med barnet er 7 år gammelt.


Vores regler er:


- Børn der er fyldt 8 år har ikke adgang til omklædningsrum for modsatte køn

- Børn under 8 år har kun adgang til svømmehallen med en voksen som er fyldt 15 år


Vil du forkæle dig selv lidt ekstra? Prøv Luksusomklædningen

Vidste du, at du for et ganske lille ekstra beløb kan klæde om i vores Luksusomklædning for voksne? Du klæder om i de historiske trækabiner fra 1930’erne, og udover de rolige omgivelser er der dampbad og sauna i både Luksusomklædningen for kvinder og Luksusomklædningen for mænd – og en bodypeeling (salt og olie) er inkluderet i prisen.


Få mere at vide om Luksusomklædningen.

Se prisen på Luksusomklædningen.