Massage kombineret med Kurbad

Massage kombineret med en tur i Kurbadet eller Floating i saltvandsbassinet. Det er ren wellness, og det kan vi i Frederiksberg Svømmehal tilbyde dig i samarbejde med de dygtige massører fra Massagetid, som har lokaler i svømmehallens bygning.


Når du kombinerer massagen med Kurbadet eller Floating får du rabat på den samlede pris.


Massagetids lokaler ligger dør om dør med Kurbadsområdet, hvor du også finder Floating - så du kan gå direkte fra Kurbadet og ind i massagelokalet og omvendt.


Massørerne anbefaler især at kombinere wellnessmassage, hamam og hot stone-massage med Kurbadet

De erfarne massører fra Massagetid anbefaler især at kombinere 3 af deres behandlinger med en tur i det populære Kurbad: Wellnessmassage, hamam og hot stone-massage.


De fungerer nemlig særligt godt, når de kombineres med Kurbadets wellness-faciliteter. Hamam anbefaler Massagetid f.eks. at få inden Kurbadet, og wellnessmassagen giver dig den bedste oplevelse, hvis du får den efter Kurbadet.


I begge tilfælde er der direkte adgang fra massagerummet til Kurbadets område.


Massagetid tilbyder også en lang række andre behandlinger som f.eks. sandvarmemassage, zoneterapi, og kraniosakralterapi – og de kan alle kombineres med en tur i Kurbadet, hvor du også får rabat på den samlede pris.


Gå til Massagetids hjemmeside og få mere at vide om massagen og se priserne.


Sådan bestiller du tid til kombineret massage og Kurbad eller Floating med samlerabat

Ring til Massagetid på 38 88 44 45 for at bestille tid til massage og Kurbad.


Kombiner også massage med en svømmetur og adgang til Luksusomklædningens velværeområde

Du har også mulighed for at kombinere en af Massagetids behandlinger med en svømmetur og afslapning i svømmehallens Luksusomklædning, hvor der er både sauna, dampbad og en bodypeeling inkluderet i prisen.


Ring til Massagetid på 38 88 44 45 og hør, hvilke massager og behandlinger der især er gode at kombinere med bl.a. svømning. Også her får du rabat på den samlede pris.