Nyt om dampbade

Processen omkring skimmelsvamp i dampbadene har som bekendt været mere kompliceret end først antaget, og har derfor taget længere tid.

I forbindelse med renoveringen af dampbadene er vi stødt på flere udfordringer, som vi har været nødsaget til forholde os til.

Det var ikke tilstrækkeligt med en afrensning af dampbadene og vi har derfor, bl.a. måtte bryde flere lofter ned, bryde gulve op, aftage klinker og lægge nye m.m. Både i og uden for damprummene.

For hvert skridt i processen er det blevet foretaget nye prøver. Hver gang der bliver taget en prøve, skal den dyrkes, og der forekommer en del ventetid, før vi får svarene og håndværkerne kan fortsætte arbejdet.

Arbejdet udføres også om natten, for at forstyrre vores gæster mindst muligt. At bryde gennem flere lag betonloft er en meget tidskrævende og larmende proces.

Det vigtigste for Frederiksberg Svømmehal er at sikre, at vores kunder og medarbejdere kan opholde sig i og omkring dampbadene uden bekymringer for helbredet, og derfor er det vigtigt at vi kommer helt til bunds i problemet, før vi atter genåbner dampbadene.

Forhåbentligt kan vi snart melde nyt ud omkring en forventet genåbningsdato. Indtil da må vi alle væbne os med tålmodighed.

Vi ser frem til at få alle vores kunder tilbage i nye og skimmelsvampsfrie dampbade!

Nyheden blev udgivet

torsdag, juni 21, 2018 - 09:04