Nyt om damernes dampbad

Kalder alle kvinder! 

Vi kan med stor glæde annoncere, at håndværkerne på mandag, d. 15. oktober, går i gang med at restaurere dampbadet i luksusomklædningen på damesiden. Det betyder, at du inden alt for længe vil kunne opleve endnu mere velvære, når du vælger at købe en billet til luksussiden.

Af samme årsag vil du fra mandag af opleve, at en stor støvvæg vil være opført omkring dampbad og møllen til baderummet. Alt indgang til svømmehallen fra luksusomklædningen vil derfor foregå igennem den brune trædør til højre for skranken. Men frygt ej, der vil ikke valse håndværkere rundt i tide og utide på badeafdelingen. Væggen vil igen blive taget ned, så snart dampbadet står klart.

Vi er dog nødt til at gøre jer opmærksomme på, at der onsdag d. 17. oktober vil forekomme larm. I særdeleshed vil der være larm i luksusomklædningen, men larmen vil formegentlig også kunne høres både på 1. sal damer og i Familiehallen. Dette skyldes at håndværkerne denne dag skal bryde gulvet op. Larmen vil forventeligt stå på indtil ved en 15-tiden, og vil umiddelbart kun stå på denne ene dag. Vi kan selvfølgelig ikke udelukke støj de øvrige dage.

Dampbadet i kurbadet er ikke omfattet lukningen og er fortsat åbent for kurbadsgæster. Ligeledes kunne vi sidste måned åbne for dampbadet i luksusomklædningen på herresiden. Dampbadet på herrernes 1. sal er fortsat under ombygning, men forventes stadig at åbne inden årets slutning. 

Det er en spændende tid vi går i møde – og hvem ved, måske vi kan forkæle jer med et nyrenoveret dampbad i julegave.

Nyheden blev udgivet

fredag, oktober 12, 2018 - 11:38