Ændringer i Frederiksberg Svømmehal

I forbindelse med nye krav for svømmehalsdrift, vil vi i den kommende tid indføre en række ændringer i brugen af vores bassiner, så vi fortsat kan leve op til miljøkravene.

Pr. 1. august 2018 er følgende ændringer trådt i kraft: 

  • Koldtvandsbassiner i luksusomklædning for både damer og herrer lukkes.

Pr. 1. oktober 2018 vil følgende ændringer træde i kraft:

  • Soppebassin i store hal lukkes fra kl. 10 i weekender og på helligdage. Dette vil foregå henover en prøveperiode.
  • Jacuzzien i kurbadet kan anvendes i 10 minutters intervaller, hvorefter bassinet skal forlades og renses i 10 minutter.
  • Wellnessbrusere i kurbadet vil blive erstattet af en ny type brusere som er mere energivenlige
  • Saltbassin i kurbadet er ikke en del af kurbadet længere, men kan bookes online i intervaller af 25 min som et selvstændigt tilbud. Læs mere om nyheder i kurbadet her.

Ændringerne kan forståeligt nok give anledning til mange spørgsmål, som vi har forsøgt at besvare i nedenstående FAQ. Finder du ikke svaret her, er du velkommen til at kontakte os via mail: frederiksbergsvoemmehal@frederiksberg.dk

 

FAQ

Vi ved at ændringerne giver anledning til mange spørgsmål hos vores kunder – læs mere her, måske du finder svaret på netop dit spørgsmål:

1) Hvorfor er I nødt til at lukke koldtvandsbassinerne?
De skærpede miljøkrav for netop koldtvandsbassinerne tillader kun at 1 person pr. time kan benytte bassinerne.

2) Åbner I for koldtvandsbassinerne igen på et tidspunkt?
Ja, vi forventer at åbne koldtvandsbassinerne igen, når hele vores tekniske anlæg har undergået den nødvendige renovering. Forvaltningen arbejder på en plan.

3) Hvornår åbner dampbadene igen?
Luksusomklædning for herrer er åbent igen. Der er dog en mindre risiko for at vi må lukke ned i en kortere periode, da renovering af dampbadet i herrernes omklædning på 1. sal, kan have konsekvenser for dampbadet i stueetagen. De to andre dampbade, i luksusomklædning for damer og omklædning for herrer på 1. sal, skal konstrueres på anden vis, og dette tager længere tid. Vi forventer at begge dampbade vil åbne i løbet af efteråret.

4) Jeg er voksen/barn og har et klippekort til svømmehallen. Jeg ønsker ikke at bruge svømmehallen mere, nu når soppebassinet bliver lukket i weekenden. Kan jeg få mit klippekort refunderet?
Vi refunderer desværre ikke klippekort for hverken børn eller voksne til svømmehallen, da den primære ydelse er adgang til store bassin.

5) Jeg har et klippekort til luksusomklædning, kan jeg få det refunderet, nu når koldtvandsbassinet er lukket?
Vi refunderer desværre ikke klippekort til luksusomklædningen, men du kan glæde dig til at vi snart genåbner vores nyrenoverede dampbade (se spørgsmål 3 ovenfor). Når du køber billet til luksusomklædning, er den primære ydelse adgang til svømmehallen.

6) Jeg har et klippekort til kurbadet, og jeg er flittig bruger af saltbassinet. Jeg vil savne det meget. Kan jeg få refunderet mit klippekort til kurbadet?
Ja, vi refunderer klippekort til kurbadet, såfremt de er købt før d. 20. august 2018. De kan refunderes helt frem til d. 28. februar 2019. Hvis du vil, kan vi også ombytte værdien af dine restklip til billetter til floating i saltbassinet eller andre ydelser i svømmehallen. Læs mere om floating i saltbassinet her.

7) Når saltbassinet ikke længere er en del af kurbadet, bliver prisen for kurbadet så nedsat?
Nej, vi ændrer ikke prisen på kurbadet, da vi åbner for nye tiltag. Læs mere om vores nyheder i kurbadet her.

8) Kan man købe en kombi-billet, så man både kan besøge kurbadet og saltbassinet på samme tid?
Man kan desværre ikke købe en kombi-billet, men man kan købe 1 billet til kurbadet og 1 billet til floating i saltbassinet. Hvis du vil besøge begge faciliteter, anbefaler vi at du booker tid til floatingi i saltbassin og kurbad i forlængelse af hinanden, så du får mest muligt tid i kurbadet. Book tid her.

9) Hvor klæder man om, når man skal benytte saltbassinet?
Når du har købt billet til floating i saltbassinet får du adgang til luksusomklædningen og du kan tillige benytte svømmehallen enten før eller efter din bookede tid til floating i saltbassinet.

10) Hvor gammel skal man være for at benytte saltbassinet?
Man skal være 15år for at benytte floating i saltbassinet. Har du et barn, som fx lider af psoriasis, anbefaler vi at du køber billet til vores arrangement ’Familiekurbad’.

Nyheden blev udgivet

fredag, august 10, 2018 - 13:08