Babysvømning - enkelttider

Store smil og ivrige plask med arme og ben. De mindste er vilde med oplevelsen i det varme vand, der især styrker motorikken.


Fra din baby er 7 uger og til og med 2 år, kan du tage den lille med i babybassinet på egen hånd – dvs. du er ikke på et hold, men kan lege frit med dit barn.


En billet giver jer adgang til 25 minutter i vandet, og badetiden er fra indgang til udgang 1½ time.


Se prisen på en enkelt billet og klippekort.


Der er som udgangspunkt ingen livredder / instruktør ved bassinkanten udover til holdsvømning og barselshold.


Vi anbefaler, du booker din enkelttid online, da bassinet er meget populært. Vil du have en ekstra voksen med, anbefaler vi også, at du køber den ekstra billet online, samtidig med du booker tid til dig og den lille. Der kan højest være 8 børn og 8 voksne i babybassinet, og det sikrer, at I har god plads til leg og stimulering af alle sanserne. 


Husk, at den lille skal have både svømmeble og happy nappy babybadebukser på i vandet – begge dele kan du købe i vores billetkontor. Er dit barn renligt, er happy nappy babybadebukser nok.


Book en enkelt tid til babysvømning.

 

Var det noget andet, du ledte efter?

Se babybassinets åbningstider.

Se priser.

Gå til siden om babysvømning på barselshold.

Se vores FAQ med de oftest stillede spørgsmål længere nede på denne side.

 

3 tips til en bedre oplevelse

- Tag 20 kr. med, eller køb en polet til 10 kr. i billetkontoret, så du kan låse dit tøj inde i et skab (poletten kan du bruge igen og igen)


- Tag både svømmeble og happy nappy babybadebukser med (begge dele kan også købes i vores billetkontor)


- Sørg for, at dit barn er udhvilet og mæt, inden I går i bassinet. Så får både du og den lille en bedre oplevelse.

 

FAQ

Her har vi samlet de spørgsmål, vi oftest får til babysvømning på egen hånd.

 

Kan jeg tage en ekstra voksen med i bassinet?

Ja, det kan du godt. Vi anbefaler, du booker billetten til den ekstra voksne online, samtidig med du booker til dig selv og den lille – så er der størst sandsynlighed for, at der er plads til jer alle i bassinet. Babybassinet er meget populært, og for at undgå at din gæst går forgæves, er det en god idé at booke online.


I er naturligvis også velkomne til at spørge vores billetkontor på dagen, om der er ledige pladser. Se priser for en ekstra voksen.


Den ekstra voksne har altid mulighed for at stå ved siden af bassinet og kigge med – det koster det samme som en almindelig svømmebillet. Se prisen på en almindelig svømmebillet.

 

Hvordan booker jeg en tid til babysvømning?

Du booker tid til babysvømning på bookingsiden, hvor du skal starte med at oprette dit barn som ny bruger. Herefter kan du booke og betale for tider i bassinet.


I bookingsystemet oplyser du bl.a. din e-mailadresse. Hvis du har en hotmail.com-adresse har vi erfaring med, at vores mails ryger i mappen for Uønsket post/Spam, når vi sender mails til dig. Husk derfor altid at tjekke Uønsket post/Spam, hvis du venter en tilbagemelding fra vores bookingsystem.

 

Hvor gammel skal mit barn være?

Alle babyer fra 7 uger og til og med 2 år er velkomne i babybassinet. Når den lille er fyldt 3 år, kan I ikke længere bruge babybassinet på egen hånd. Vil I fortsat gerne vil benytte babybassinet, har du mulighed for at melde dit barn til holdsvømning, hvor du også er med i vandet. 


I har altid mulighed for hygge jer i det varme vand i soppebassinet ved det store svømmebassin og lege i Familiehallen, der har åbent i weekenderne. 

 

Hvordan får jeg tid i babybassinet?

Du kan få tid til babybassinet på to måder:


1) Du kan købe billet i vores billetkontor. Her kan du ”kun” købe en billet til samme dag.

2) Du kan købe billet online. Her får du overblik over alle ledige tider og kan finde den tid, der passer jer bedst.


Vi anbefaler, at du køber din billet online. Bassinet er nemlig meget populært og er for det meste fuldt booket. Så du risikerer at gå forgæves, hvis du vil købe en billet i billetkontoret til samme dag. Der kan maksimalt være 8 voksne og 8 børn i bassinet.


Bestiller du tid online under 2 timer før og er kommet på venteliste, skal du tage stilling til, hvor sent du kan modtage en mail, hvis du har fået plads – i forhold til om du kan nå at komme afsted til svømmehallen.

 

Kan jeg aflyse eller flytte en tid, jeg har booket online?

Du kan aflyse eller flytte din tid inde i bookingsystemet – det er desværre ikke noget, vores billetkontor kan gøre for dig.


Hvis du vil have dine penge tilbage, skal du huske at gøre det, 2 timer inden du har en tid.


Du flytter din tid ved først at slette din tid. Gør du dette senest 2 timer inden din tid, bliver dine penge sat ind på din konto i bookingsystemet, og så kan du bestille en ny tid.

 

Hvad skal den lille have på i vandet?

Så længe den lille ikke er renlig, skal han/hun have både svømmeble og happy nappy babybadebukser på i vandet. Når dit barn er renligt er happy nappy babybadebukser nok.


Du kan købe begge dele i billetkontoret.

 

Hvordan gør jeg, når jeg kommer til svømmehallen?

Når du ankommer til svømmehallen, skal du gå hen til billetkontoret og oplyse den tid, du har bestilt samt dit barns navn. Så får du en adgangsbillet og et armbånd.


Adgangsbilletten bruger du til at komme ind i omklædningsrummet på 1. sal og til at komme ud igen efter jeres besøg. Du skal gå igennem trædøren og ikke billetmøllen oppe ved omklædningen.


Armbåndet skal bæres synligt, da det er det, der giver dig og dit barn adgang til babybassinet.

 

Hvor kan jeg stille barnevognen?

Til højre for vores billetkontor har vi et stort rum, hvor du kan stille barnevognen – dog på eget ansvar.

 

Hvor klæder vi om?

For at gøre din oplevelse med den lille så god som muligt klæder I om og vasker jer to forskellige steder. Du tager den lille med ind i omklædningsrummet på 1. sal – dameomklædningen ligger til højre for billetkontoret, og herreomklædningen ligger til venstre for billetkontoret.


I omklædningsrummet klæder du selv om og går i bad – den lille har du med i en af klapvognene, som står i omklædningsrummet. Husk at vaske dig grundigt og skylle dit hår – alle urenheder kommer til at ligge i vandet, hvor de små svømmer (derfor skal du også tage din makeup af).


Herefter gør du dit barn svømmeklar henne ved siden af babybassinet, hvor vi har et dejligt stort puslerum, hvor du kan vaske den lille og gøre ham/hende klar til at komme i bassinet.

 

Hvor kan mit barn spise – og hvor kan jeg amme?

Vi ved, at den lille tit er meget sulten efter svømmeturen. Derfor er der en mikroovn i omklædningsrummene, og ved området ved mikroovnen kan I sidde, når dit barn skal spise. Ved rummet med mikroovnen i kvindeomklædningsrummet er der også mulighed for at amme i fred og ro. 


Det er ikke alle steder I svømmehallen, I kan sidde og spise – spørg derfor endelig en medarbejder, hvis du er i tvivl.

 

Hvor er der puslerum?

Inde ved babybassinet er der et dejligt stort puslerum – det er også her, du bader og klæder den lille om før og efter babysvømningen.

 

Er der undervisning i bassinet?

Når du booker 25 minutter i babybassinet, er der ikke undervisning.


Men vi kan tilbyde 2 forskellige typer hold til dig og dit barn, hvor der er instruktører: babysvømning på barselshold og holdsvømning for de 1- til 5-årige.

 

Har du spørgsmål til babysvømning, er du altid velkommen til at kontakte os på babysvom@frederiksberg.dk