BeautyGus

Kommende datoer:

MobilityGus

Kombiner saunagus og mobilitetstræning med

Ændringer på 1.sal kvinder

Fra mandag den 10. december vil den sidste del af svømmehallens skimmelsanering blive udført. Vi forventer, at være færdige om ca. 2 uger.

Skolesvømning, babysvømmere, svømmebillet til børn og voksne med børn samt Fitness World kunder klæder om på 1. sal.

Ny skumsæbe på vej

Vi har valgt at indføre den nye skumsæbe, fordi den er mere miljøvenlig og har en række hygiejnemæssige fordele. Den reducerer fx forbruget af sæbe med op mod 25% og er derfor også et langt mere miljørigtigt valg.

ShowGus

I samarbejde med

Nyt om damernes dampbad

Vi kan med stor glæde annoncere, at håndværkerne på mandag, d. 15. oktober, går i gang med at restaurere dampbadet i luksusomklædningen på damesiden. Det betyder, at du inden alt for længe vil kunne opleve endnu mere velvære, når du vælger at købe en billet til luksussiden.

Floating i saltvandsbassin - priser

Her kan du se, hvad det koster at floate i salt

Floating i saltvandsbassin - åbningstider

Når du skal til floating, har du mulighed for at benytte

Nyt om dampbade

De tre dampbade og øvrige flader i bygningen er nu blevet frie for skimmelsvamp, og flere tests viser, at miljøet i huset ikke er sundhedsskadeligt for hverken vores kunder eller medarbejdere.

Nyheder i kurbadet efterår 2018

Frederiksberg Svømmehal er med sine 84 år en ældre dame,

Floating - Tag en pause i saltvandsbassinet
Saltbassin
Floating

Fra den 1.

Dampbade fortsat lukket

Desværre trækker renoveringen af vore dampbade ud, så vi kan ikke åbne dem igen i maj, sådan som vi havde håbet. Arbejdet skrider fremad, men det har desværre vist sig at være mere omfattende end først forventet. Derfor kan vi endnu ikke melde en præcis dato ud for, hvornår de åbner.

Pages