Nyheder i kurbadet efterår 2018

Frederiksberg Svømmehal er med sine 84 år en ældre dame, og har dermed et teknisk anlæg som er ligeså. De tekniske anlæg, skal som de fleste andre svømmehaller i Danmark renoveres, for at opfylde de nye miljøkrav.

Indtil dette sker, får vi nogle mindre ændringer i svømmehallens drift. For kurbadet vil det pr. 1. oktober 2018 medføre følgende ændringer, som skal give vores kunder en mere rolig og sanselig oplevelse:


• Nyt fordybelsesrum åbner i kurbadet NYT
• Antallet af pladser i kurbadet sænkes, så der er bedre plads i de tilgængelige faciliteter
• Vi har indkøbt en ekstra massagestol, som sikrer at alle gæster får adgang til minimum 15 minutters massage
• Jacuzzi’en bliver tilgængelig for kunder i 10 minutters intervaller, hvorefter bassinet skal renses og forlades i 10 minutter
• Wellnessbrusere vil blive erstattet af nye energivenlige brusere
• Saltbassinnet er ikke en del af kurbadet længere, men kan benyttes som et nyt særskilttilbud kaldet 'Floating' NYT

Ændringer giver anledning til flere spørgsmål – læs mere om miljøkrav og find svar på dine eventuelle spørgsmål her.

 

Fordybelsesrum: Kurbadets nyeste tiltag

Fordybelsesrummet er kurbadets nyeste initiativ, et rum der i den grad understøtter kurbadets afslappende funktion. Vi har ladet os inspirere af de tyske spa’ers ’Ruhe Raum’, som inviterer kurbadegæster til stilhed i atmosfærefyldte lokaler.

I fordybelsesrummet kan du slappe af i stemningsfyldte omgivelser. Til dæmpede toner kan du indånde luft, som er renset af en levende plantevæg. Det er et oplagt sted at starte dit kurbadsbesøg, så du kan komme ned i gear mens du nyder biopejsens flammespil og samtidig får opfyldt dine væskedepoter med mynte vand. Efter en saunagus, vil det også være en god idé at søge hen i fordybelsesrummet, både for at fylde dine væskedepoter, men også for at finde ro og fordybelse, så du kan mærke hvad saunagus egentlig gør ved din krop og din vejrtrækning.

Du finder fordybelsesrum nær damernes omklædning.

I vores fordybelsesrum er det tilladt at føre dæmpet samtale, og evt. medbringe sin egen bog.

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen!