December 2018

Vi byder indenfor i varmen til velvære og leg i december!

 

Familiekurbad: Tag dine børn med i det populære kurbad, og deltag i en børnevenlig saunagus søndag d. 2. december kl. 16-18.30. Læs mere her.

Midnatssvømning: Vi skruer op for stemningen og sætter rammen for en decemberaften, hvor du midt i juletravlheden kan komme helt ned i gear. Læs mere her.

Adventskurbad: Lys i adventskransen og en duft af jul i saunaen. Vi byder indenfor til adventskurbad for voksne 2., og 3. søndag i advent, læs mere nedenfor.

Julegus: I samarbejde med Nordic Health and Living inviterer vi til en hyggelig aften i saunaen, langt væk fra julens stress og jag, og med masser af varme og nærvær.

Nytårskur: I samarbejde med Nordic Health and Living gør vi dig klar til at byde det nye år velkommen!

Yoga & wellness: Få en pause fra madorgiet og byd det nye år velkommen - stærk, smidig og afslappet. Læs mere her.

 

Adventskurbad

Kommende datoer: søndag d. 9 december og søndag d. 16 december 2018 - begge dage kl. 16-19

Duften af mandarin, kanel og nelliker vil brede sig, når vi den 2. søndag i advent åbner dørene til en helt særlig udgave af kurbadet. Du vil løbende få serveret julegodter, og vores dygtige gusmestre tilbyder tre gusoplevelser i saunaen med hver deres duft af jul. Du kan benytte alle kurbadets faciliteter. Vi glæder os til at se dig til en eftermiddag, der vil lade dine sanser vide, at julen er nær.


Julegus

Kommende datoer: fredag d. 21. december 2018 kl. 21.00 - 23.30

Tag en tiltrængt pause fra juleindkøbene, og kom med til julegus i kurbadet. Varme og hygge vil være kodeordet for denne aften, hvor vi i samarbejde med gusmestrene fra Nordic Health and Living fyrer op for intet mindre end 5 saunagus, som vil være en blanding mellem klassisk saunagus og moderne klassisk saunagus.


Mellem saunagusene kan du frit benytte de øvrige faciliteter i kurbadet, samt genoplade energidepoterne med sæsonens frugt og saft – og ikke mindst julegodter.

 • Hvem: For voksne (15+)
 • Medbring: 20 kr. til omklædningsskabet, en vandflaske og et ekstra håndklæde
 • Mødetid: Forhallen er kun åben frem til kl. 21, så kom i god tid.
 • Billetpris: 295 kr.
 • Billetkøb: Book online her
 • Tilkøb: Kropspleje kits sælges som tilkøb på aftenen.

 

Nytårskur

Kommende datoer: lørdag d. 29. december 2018 kl. 16.00 - 18.30

Vi byder det nye år velkommen ved at svede det forgangne år ud af kroppen. Varme og hygge vil være kodeordet for denne eftermiddag, hvor vi i samarbejde med gusmestrene fra Nordic Health and Living fyrer op for intet mindre end 5 saunagus, som vil være en blanding mellem klassisk saunagus og moderne klassisk saunagus.


Mellem saunagusene kan du frit benytte de øvrige faciliteter i kurbadet, samt genoplade energidepoterne med sæsonens frugt og saft – og ikke mindst et glas med bobler.

 • Hvem: For voksne (15+)
 • Medbring: 20 kr. til omklædningsskabet, en vandflaske og et ekstra håndklæde
 • Mødetid: Forhallen er kun åben frem til kl. 16, så kom i god tid.
 • Billetpris: 295 kr.
 • Billetkøb: Book online her
 • Tilkøb: Kropspleje kits sælges som tilkøb.

Køb af billet til særarrangementer refunderes kun hvis arrangementet aflyses. Ved videresalg skal køber oplyse dit navn ved indgangen.